Bestelinformatie

Op bloemenafscheid.nl bieden wij u een uitgebreide collectie uitaartbloemen. Het is vooral mooi als een rouwarrangement iets persoonlijks heeft, waardoor het goed past bij de overledene, of bij de gevoelens die je zelf wilt uitdrukken. Onze webshop makt het u makkelijker zo’n individueel arrangement of rouwbloemstuk te kiezen. u vindt er voorbeelden van smaakvolle arrangementen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen die met de grootste zorg en kundigheid door ons gemaakt worden. Joyce Bloembinderij zorgt in opdracht van boemenafscheid.nl voor een perfecte uitvoering. Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzaam gecertificeerde bloemen en materialen. Wij hopen dat wij u een zorg uit handen kunnen nemen, en aan een waardig en gepast afscheid kunnen bijdragen.

Rouwarrangement of rouwboeket?
Bij rouwarrangementen, kistbedekkingen en figuurarrangementen worden de bloemen geschikt op steekschuim (oase) en zijn daardoor uitstekend houdbaar. Indien u het eenvoudiger wilt houden kunt u een bloemenarrangement of rouwbloemstuk ook kiezen voor een rouwboeket. Een dergelijk boeket bestaat uit een handgebonden éénzijdig boeket speciaal gemaakt om neer te kunnen leggen. Natuurlijk zijn vrijwel al uw wensen op het gebied van kleurvoorkeur, grootte of stijl mogelijk. Heeft u specifieke wensen neemt u dan contact op met Joyce Bloembinderij. Voor het maken van uw keuze gebruikt u de keuze tabbladen en indien gewenst het filter menu.

Linten en kaarten
Er is ook de mogelijkheid om uw afscheidsbloemen te voorzien van een (bedrukt) rouwlint of rouwkaart. Op het gebied van rouwlinten is er de keuze uit diverse kleuren linten van 7cm breedte eventueel bedrukt in diverse letterkleuren.

Betaling
Na het invullen van de benodigde gegevens kunt u betalen door middel van diverse opties als bijvoorbeeld Ideal en vooruitberaling d.m.v. een digitaal betaaltverzoek (tikkie). Indien u bij afrekenen gebruik wilt maken van de keuze 'op rekening' dan kan dat uitsluitend via een bij ons bekende uitvaartverzorgingsonderneming of na akkoord door vooraf overleg.

Bezorging
Omdat al het getoonde bloemwerk op bloemenafscheid.nl door de binders van Joyce Bloembinderij uit 't Harde wordt gemaakt is uitsluitend bezorging mogelijk in de ruime regio van de Noord Veluwe. Voor een exact overzicht van de bezorgregio zie de pagina bezorging. Uiteraard behoort afhalen ook tot de mogelijkheiden.

Gedurende het bestelproices op bloemenafscheid.nl zult u bij het aangeven van de leverdatum en levertijd merken dat de tijd tussen bestellen en leveren minimaal 24 uur zal moeten bedragen. In veel gevallen zal dit geen probleem zijn. Wenst u echter wel een levering binnen 24 uur neemt u dan svp tijdens het bestellen contact op met Joyce Bloembinderij voor persoonlijk omtrent de mogelijkheden. Zie onze contactgegevens.